..tänään on ollut aivan mahtavan lämmin päivä,auton mittari näytti vielä 5 aikaan iltapäivällä +28C. Aamulla kävin rokotuttamassa Lumin ja juhlakalu-Fannyn, joka sai toisen rokotteen 4kk päivänsä kunniaksi ;).102187.jpg

Myllymuksuilta tuli kasa vaippakankaita ja sormet syyhyää päästä ompelemaan pojalle uusia vaippoja. "Vanhat" vaipat alkaa jo jäädä pieneksi,joten pitää suristaa jo isompia. Tein pojan päikkäreiden aikana tsi-swaddlen tyyppisen vaipan,mutta olikin liian pieni.Edellinen saman mallinen vaippa oli suuremmalla kaavalla tehty ja liian iso joten ajattelin että pienemmällä tehty istuisi paremmin,mutta olikin jo ehtinyt kasvaa ulos..noh..olihan se vaippa lojunu laatikossa ompelua odottaen jo tovin..että ei ihmekkään..

Tämmöisen sain aikaan kun viimeksi sain koneen esiin:102199.jpg102201.jpg

Ampparivaippa on meidän lempivaippa.Pitää parhaiten kosteutta (päällä ampparifleeceä,välissä PUL ja peppua vasten bambua) ja istuu parhaiten pojan pullerolle.

Puikoilla odottaa parit vauvan villasukat.Vaikka lämpöä piisaa,iski jokin kumma innostus alkaa kutoa vauvoille sukkia..kun nyt vihdoin olen oppinut miten se kantapää tehdään :) Siskon 7vkon ikäselle tytölle on woolista pinkit pikkaraiset sukat ja omalle pojalle puikoilla keltaiset sukat joissa woolin limeä raitana.

Kaupassa käydessä tarttu mukaan vaaleanvihreää samosta.Kotona lankalaatikossa odotteli jo valkoista,harmaata ja vaaleansinistä samos-kerää.tarkoitus tehdä pojalle kesähuppari..alottamista odottamassa on kanssa vaaleansinisestä hahtuvasta yövaippapöksyt..kun vaan sitä aikaa saisi jostain edes pikkasen lisää..

Ompelulaatikossa lojuu vaikka ja mitä alotettua juttua...sieltä löytyy mm. siskon tytölle,Josefinelle ja omalle Lucas-pojalle farkkuhame ja farkut,itselle kesäinen jakku vaaleanpunaisena, pari vaippaa, shortsipuku Lucakselle, muutama koiranpuku jne jne...

 

Sunnuntaina käytiin Helsingissä Oonan kanssa euroopan Voittaja ´06-näyttelyssä...Oona ei selvästikään ole yhtään innostunut hommasta ja se ei voi ymmärtää miksi sen pitää juosta jossain tyhmässä kehässä ympyrää kun joku outo ihminen sitä pällistelee ja kopeloi..tästä näyttelystä oli tuloksena sininen nauha..tuomarin mielestä oona oli erittäin lihava narttu jolla epätyypilliset liikkeet...heh..no onhan oona saanut 5 pentua 4kk sitten joten...sillä on vaan erittäin naiselliset muodot :) Tämä oli sitten varmaan oonan viimonen näyttely,ainakin tänä kesänä. Uraa jatkaa Fanny.Fanny on vielä niin pieni,että odottelen jännityksellä miten kehittyy.Korkeutta on nyt 24cm,joten onneksi ylittää vähimmäiskorkeuden. :)